Se även: Bioguiden

 

Söndagen den 22 April 2018

Klockan 15:00

Barntillåten

1 tim 26 min

100:-

Sök biljetter till denna föreställning

Mästerdetektiven Sherlock Gnomes

När trädgårdstomtarna i Gnomeo och Julias trädgård plötsligt börjar försvinna kallar de in Sherlock Gnomes för att avslöja kidnapparen och rädda vännerna. Den kände detektiven och svurne beskyddaren av Londons trädgårdstomtar tar tillsammans med sin medhjälpare Watson sig an fallet. Mysteriet tar våra tomtar med på ett spännande äventyr där de träffar nya vänner och upptäcker en outforskad del av staden.

Trailer: Sherlock Gnomes

 

Söndagen den 22 April 2018

Klockan 19:00

Tillåten från 15 år

1 tim 48 min

110:-

 

Sök biljetter till denna föreställning

Death Wish

Nu kommer regissören Eli Roths nytolkning av den klassiska thrillern Death Wish från 1974. Kirurgen Dr Paul Kersey (Bruce Willis) lever med sin fru (Elisabeth Shue) och tonårsdotters (Camila Morrone) i en lugn förort till Chicago. Pauls enda kontakt med stadens eskalerande våld är genom de offer han vårdar på sin akutmottagning. Tills en dag - då hans fru och dotter blir brutalt överfallna i sitt hem. Polisen har inga resurser att utreda dådet men Paul är fast besluten att skipa rättvisa och tar själv upp den blodiga jakten på förövarna. Snart börjar medierna rapportera om en anonym gärningsman som brutalt mördar stans kriminella. Paul slits mellan att vara en vanlig familjeman och en brottsbekämpande skuggfigur; en kirurg som plockar kulor ur offrens kroppar och en skoningslös hämnare som jagas av både media och polis. Vem är egentligen "The Grim Reaper" - en skyddsängel eller en grym bödel?

Trailer: Death Wish

 

 

Söndagen den 29 April 2018

Klockan 15:00

Tillåten från 11 år

2 tim 29 min

100:-

Sök biljetter till denna föreställning

 

Avengers: Infinity War

The Avengers och deras allierade superhjältar riskerar allt i ett försök att besegra den mäktige Thanos innan hans förödande attacker har förstört hela universum. Den största konfrontationen genom tiderna väntar.

Trailer: Avengers

 

Söndagen den 29 April 2018

Klockan 19:00

Tillåten från 15 år

1 tim 33 min

110:-

 

Sök biljetter till denna föreställning

Lady Bird

Christine "Lady Bird" McPherson har ett dramatiskt och turbulent förhållande med sin mamma. Hon kämpar mot, men är precis som hennes mamma väldigt kärleksfulla och viljestark. Hennes mamma jobbar outtröttligt som sjuksköterska för att hålla familjen uppe efter att Lady Birds far förlorat sitt jobb.

Trailer: Lady Bird