Se även: Bioguiden

Söndagen den 17 December 2017

Klockan 19:00

Tillåten från 11 år

2 tim 32 min

110:-

Sök biljetter

Star Wars - The Last Jedi

 

"The Last Jedi" är den åttonde filmen i Star Wars-sagan. Reys äventyr fortsätter med Finn, Poe och Luke Skywalker.

 

Trailer: Star Wars - The Last Jedi

 

Tisdag den 26 December 2017

Klockan 15:00

Tillåten från 7 år

1 tim 48 min

100:-

Sök biljetter

 

Tjuren Ferdinand

I december har allas favorit TJUREN FERDINAND biopremiär. Det är den klassiska berättelsen om den stora tjuren med ett stort hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna. En dag misstas Ferdinand för att vara farlig och blir bortförd för att delta vid tjurfäktningar. Fast besluten att återvända till sin familj samlar han ett udda gäng och ger sig ut på ett fantastiskt äventyr. Du kommer bli förtjurst!

Trailer: Tjuren Ferdinand

 

 

Tisdag den 26 December 2017

Klockan 19:00

Tillåten från 7 år

1 tim 41 min

110:-

Sök biljetter

 

Wonder Wheel

Kate Winslet och Justin Timberlake har huvudrollerna i Woody Allens nya film Wonder Wheel, som utspelar sig på femtiotalet vid det legendariska nöjesfältet Coney Island. Kate är den olyckliga hustrun till en strävsam karusellskötare (Jim Belushi från Twin Peaks). Parets tillvaro vänds upp och ner när hans vackra, vuxna dotter (Juno Temple från Försoning och Maleficent) plötsligt dyker upp efter en längre frånvaro. Justin spelar en badvakt med stor betydelse för handlingen, som involverar allt från otrohet till gangsters.

Trailer: Wonder Wheel

 

Onsdag den 27 December 2017

Klockan 15:00

Barntillåten

1 tim 30 min

100:-

Sök biljetter

Monky

Frank, 11 år, hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar de för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen. Men det går snart upp för dem att Monky inte är en vanlig apa och att det inte var en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård. Vem är hon? Var kommer Monky ifrån och går det att hemlighålla henne för byn? Ett varmt fartfyllt äventyr tar Frank och familjen från Sverige till Thailands djupaste djungel.

Trailer: Monky

 

 

Onsdag den 27 December 2017

Klockan 19:00

Tillåten från 15 år

1 tim 30 min

110:-

Sök biljetter

 

The Greatest Showman

Hugh Jackman spelar huvudrollen i nya filmen THE GREATEST SHOWMAN där vi får följa den amerikanska visionären P.T Barnum, som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär cirkus som fängslade människor runt om i hela världen.

Trailer: The Greatest Showman

 

 

Torsdagen den 28 December 2017

Klockan 19:00

Tillåten från 11 år

1 tim 32 min

Gratis entré

 

 

 

Factory Girl

Filmvisningen arrangeras som en del av Trosa kommuns integrationsprojekt Entré utan trösklar.

www.trosa.se/entreutantrosklar

 

Hiyam arbetar i en fabrik i Kairo, där hennes chef flörtar med henne. Hiyam hoppas att kärleken kan övervinna klasskillnaderna mellan dem.

 

 

Söndagen den 7 Januari 2018

Klockan 15:00

Barntillåten

1 tim 02 min

100:-

Sök biljetter

Gordon & Paddy

En nöttjuv härjar i skogen. Kommissarie Gordon måste fånga tjuven. Sorgligt nog är han den ende polisen i hela distriktet och tvingas stå ensam i snön och vakta hålet där nötterna stulits. Han som egentligen är bäst på att lyssna, tänka och stämpla. Om han bara hade en assistent, en liten, snabb och duktig polisassistent! Då skulle de tillsammans kunna lösa fallet.

Trailer: Gordon & Paddy

 

Söndagen den 7 Januari 2018

Klockan 19:00

Tillåten från ? år

2 tim 00 min

110:-

Sök biljetter

Ted - För kärlekens skull

Filmen om en av Sveriges mest älskade artister och hans dramatiska, kontrastrika och alltför korta liv. Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.

Trailer: Ted

 

 

 

Söndagen den 14 Januari 2018

Klockan 19:00

Tillåten från 11 år

? tim ?? min

110:-

Sök biljetter

 

Insidious: The Last Key

Den fjärde filmen i den skrämmande Insidious-serien. I denna skräckfilm möter vi återigen Parapsykologen Lin Shaye som Dr. Elise Rainier när hon nu står inför sitt livs mest rysliga och personliga fall där hon själv blir hemsökt i sitt familjehem.

Trailer: Insidious

 

Söndagen den 21 Januari 2018

Klockan 15:00

Tillåten från 7 år

1 tim 37 min

100:-

Sök biljetter

Djungelgänget: Långfilmen

Baserad på favoritserien DJUNGELGÄNGET - nu som långfilm! Tigerpingvinen Maurice och resten av Djungelgänget har de senaste åren sett till att frid och fröjd råder i djungeln. Ända tills de en dag råkar på deras farligaste motståndare någonsin - koalan Igor. För att hindra Igors onda planer att utplåna hela djungeln måste Djungelgänget använda all sin list och sitt mod, men också börja jobba ihop med de mystiska "Champions" som funnits i djungeln sedan urminnes tider.

Trailer: Djungelgänget

 

Söndagen den 21 Januari 2018

Klockan 19:00

Tillåten från 11 år

1 tim 59 min

110:-

Sök biljetter

 

Jumanji

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt mer än fängslade av spelets djungelmiljöer. De blir sina spelfigurer: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare (Dwayne Johnson), sportfånen Fridge förvandlas till ett geni (Kevin Hart), den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor (Jack Black) och den väna Martha transformeras till en tuff krigare (Karin Gillan). De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, upptäcka vad Alan Parrish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva.

Trailer: Jumanji

 

 

Söndagen den 28 Januari 2018

Klockan 19:00

Tillåten från ? år

? tim ?? min

110:-

Sök biljetter

 

The Post

I juni 1971 tog New York Times, Washington Post och nationens stora tidningar modigt ställning för yttrandefrihet och rapporterade om The Pentagon Papers, den massiva mörkläggningen av regeringshemligheter som spände över fyra decennier och fyra amerikanska presidenter. Vid den tiden försökte Washington Post's Katherine Graham (Streep) fortfarande att hitta sin plats som landets första kvinnliga tidningsutgivare, och Ben Bradlee (Hanks), tidningens labila men drivna redaktör, försökte förbättra den kämpande tidningens rykte. Tillsammans bildade de två ett osannolikt lag, då de var tvungna att samarbeta och fatta det djärva beslutet att stödja The New York Times i deras försök att bekämpa Nixonadministrationen i deras exempellösa försök att begränsa yttrandefriheten (The First Amendment).

I rollerna:
Tom Hanks, Meryl Streep mfl

Trailer: The Post

 

 

Söndagen den 4 Februari 2018

Klockan 15:00

Tillåten från 7 år

? tim ?? min

100:-

Sök biljetter

 

Coco

Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt.

Trailer: Coco

 

Söndagen den 4 Februari 2018

Klockan 19:00

Tillåten från ? år

1 tim 44 min

110:-

Sök biljetter

Euphoria

Euphoria spelas in på den vackra bayerska landsbygden och i München. Filmen handlar om Ines (Vikander) och Emilie (Green), två systrar som möts igen efter att inte ha setts på flera år och den omvälvande resa de gör tillsammans.

I rollerna:
Alicia Vikander, Eva Green, Charlotte Rampling, Charles Dance, Paul Feigs, Adrian Lester, Mark Stanley

Trailer: Euphoria