Se även: Bioguiden

Söndag 2 September

klockan 15:00

 

Längd: 1:58

Barntillåten

Köp Biljetter Här !

         

Superhjältarna 2

Superhjältefamiljen är tillbaka! Den här gången står mamma Helen i rampljuset, medan pappa Bob stannar hemma med barnen för att försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen rädda världen igen.

Svenskt Tal

Trailer: Superhjältarna 2

Söndag 2 September

klockan 19:00

 

Längd: 2:05

Barntillåten

Köp Biljetter Här !

 

Mamma Mia Here We Go Again

I "Mamma Mia! Here We Go Again" får vi följa med genom Donnas unga år och hur hon träffade sin dotter Sophies pappor!

Trailer: Mamma Mia Here We Go Again

Söndag 16 September

klockan 15:00

 

Längd: 1:25

Tillåten från 7 år

Köp Biljetter Här !

Lasse Majas Detektivbyrå
- Det Första Mysteriet

Hur gick det egentligen till när Lasse och Maja träffades för första gången? Följ med på det allra första fallet för LasseMajas detektivbyrå - ett äventyr som börjar när systrarna Hammarabis bok blir stulen från Vallebyskolan. Plötsligt är alla på skolan misstänkta: den skumma vaktmästaren, gympaläraren med den tajta overallen, den konstiga bibliotekarien, ja till och med rektor Brynolfsson själv! Men vem är egentligen den riktiga tjuven?

Trailer: LasseMajas Detektivbyrå

Söndag 16 September

klockan 19:00

 

Längd: 2:03

Tillåten från 7 år

 

Köp Biljetter Här !

Unga Astrid

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Något som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta.

Trailer: Unga Astrid

Söndag 23 September

klockan 15:00

 

Längd: 1:23

Tillåten från 7 år

Köp Biljetter Här !

Ensamma i Rymden

ALONE IN SPACE är en äventyrlig, varm och rolig historia som inte duckar för de stora frågorna om liv och död - ett episkt rymdäventyr för hela familjen, om två syskon som utmanar sitt öde tillsammans med en vänlig utomjording. Filmen är baserad på pjäsen "Vial", skriven av Henrik Ståhl.

I rollerna:
Aliette Opheim, Madeleine Barwén Trollvik, Richard Sseruwagi, Henrik Ståhl, Dante Fleischanderl, Ella Rae Rappaport, Håkan Bengtsson

Trailer: Ensamma i Rymden

 

Söndag 23 September

klockan 19:00

 

Längd: 2:27

Tillåten från 15 år

 

Köp Biljetter Här !

Mission Impossible - Fallout

Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. Ethan Hunt och hans team kämpar mot klockan tillsammans med några allierade efter ett misslyckat uppdrag.

Trailer: Mission Impossible - Fallout

 

Söndag 30 September

klockan 15:00

 

Längd: ?:??

Tillåten från ? år

Köp Biljetter Här !

 

Small Foot

En ung Yeti vänder upp och ner på legenden om Bigfoot när han upptäcker en helt ny varelse som ingen trodde existerade... en människa.

Trailer: Small Foot

 

Söndag 30 September

klockan 19:00

 

Längd: 2:09

Tillåten från 15 år

Köp Biljetter Här !

Den Blomstertid Nu Kommer

Sverige är under attack. Inte av stridsvagnar vid gränsen utan det handlar om it-system som mystiskt börjar släckas ned och faciliteter som plötsligt slås ut. Bakom filmidén står det Norrköpingsbaserade filmkollektivet Crazy Pictures.

Trailer: Blomstertid

Söndag 7 Oktober

klockan 15:00

 

Längd: 1:37

Tillåten från 7 år

Köp Biljetter Här !

Hotell Transylvanien 3:
En monstersemester

I ”Hotell Transsylvanien 3” får vi följa med vår favorit-monsterfamilj på lyxkryssning – en chans för Drac att ta lite välbehövlig semester från att ta hand om alla andras semestrar. Till en början är det frid och fröjd, men deras drömsemester förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet.

Trailer: Monstersemester

Söndag 7 Oktober

klockan 19:00

 

Längd: 1:33

Tillåten från ? år

Köp Biljetter Här !

The Man Who Stole Banksy

År 2007 smyger Banksy in i Palestina för att måla på väggar. Vad som följer är en berättelse om kulturkrockar, konst, identitet, stöld och svarta marknaden.

Trailer: Banksy

Lördag 13 Oktober klockan 19:00

Bjuder Trosa Kommun på gratis Finsk film i samarbete med Trosa Bio

 

Tillåten från 7 år

 

 

Alla Rätt - Kaikki Oikein

Alla Rätt är en lättsam dramakomedi av Lenka Hellstedt. Filmen baseras på en roman av den ständigt populära författaren Anna-Leena Härkönen. Filmen följer ett par som vinner på lotto och som så småningom märker att pengar kanske ändå inte är en lösning på livets alla problem och heller inte en automatisk väg till lycka. Vem vågar man berätta för att man vunnit? Går det att låtsas som ingenting medan pengarna brinner i fickan och med miljoner på bankkontot?
 

Land: Suomi 2018
Regi: Lenka Hellstedt
Medverkande: Antti Luusuaniemi, Elsa Saisio, Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos

Längd 1:25

Trailer: Alla Rätt

Söndag 14 Oktober

klockan 15:00

 

Längd: ?:??

Tillåten från ? år

Köp Biljetter Här !

Christopher Robin & Nalle Puh

Christoffer Robin, den lilla pojken som en gång i tiden älskade att ge sig ut på äventyr i Sjumilaskogen, har nu blivit vuxen. Men han känner sig vilsen i vuxenvärlden och nu måste hans barndomsvänner, Nalle Puh, Nasse, Ior och Tiger, ge sig ut i vår värld för att hjälpa Christoffer Robin hitta tillbaka till den omtänksamme och lekfulle lille pojken som fortfarande finns inom honom.

Trailer: Nalle Puh

Söndag 14 Oktober

klockan 19:00

 

Längd: ?:??

Tillåten från ? år

Köp Biljetter Här !

Johnny English Strikes Again

Johnny English återvänder till vita duken för att åter rädda världen. Alla identiteter till Englands hemliga agenter avslöjas genom en cyber-attack, vilket gör honom till underrättelsetjänstens sista hopp. Den pensionerade English får i uppdrag att hitta hackaren bakom attackerna. Som en man med få färdigheter och analoga metoder måste Johnny English övervinna moderna teknikens alla utmaningar för att lyckas med uppdraget.

Trailer: Johnny English

Lördag 17 November klockan 19:00

Bjuder Trosa Kommun på gratis Finsk film i samarbete med Trosa Bio

 

Tillåten från 11 år

 

Skratta eller Dö -
Suomen hauskin mies

”Få publiken att skratta eller så skjuter vi er!” . Arbetsföreningens teaters ledare Toivo Parikka (Matti Suosalo) är utnämnd Finlands roligaste man men klassas som politiskt farlig och förs till ett fångläger i efterdyningarna av inbördeskriget. Han blir dömd till döden, men han och hans teatertrupp erbjuds en makaber möjlighet: lyckas med att få en publik bestående av fångvakter och tyska soldatgruppens kommendör att skratta och slipp så att få dödsdomen förverkligad. Filmen Skratta eller dö utspelar sig på sommaren 1918, då inbördeskrigets strider var över och tiotusentals röda satt inspärrade på fångläger, som filmens Isosaari, strax utanför Helsingfors. Filmen baserar sig också delvis på en sann historia.

Land: Suomi 2018
Regi: Heikki Kujanpää
Medverkande: Martti Suosalo, Leena Pöysti, Jani Volanen, Paavo Kinnunen, Panu Vauhkonen, Jussi Lehtonen
Längd: 1:42

Trailer: Skratta eller dö