Se även: Bioguiden

 

Söndag 4 Oktober 2020

klockan 15:00

Längd 1:27

Tillåten från ? år

Köp biljett här: Trubbel

Trubbel

En bortskämd hund som heter Trubbel måste lära sig att leva i den verkliga världen samtidigt som han försöker fly från sin tidigare ägares giriga barn.

 

Trailer: Trubbel

 

 

Söndag 4 Oktober 2020

klockan 19:00

Längd 2:30

Tillåten från 15 år

Köp biljett här: Tenet

Tenet

Christopher Nolans TENET är en episk action film som tar sitt avstamp i den internationella spionvärlden. Nolan har skrivit och regisserat filmen och har använt sig av en mix av IMAX och 70mm för att ge historien liv på bioduken. TENET har spelats in på plats i sju länder världen över.

 

Trailer: Tenet

 

Söndag 11 Oktober 2020

klockan 15:00

Längd 1:30

Tillåten från ? år

 

Köp biljett här: Trolls 2

Trolls 2

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större, och väldigt mycket högljuddare, än förut. En medlem av hårdrockens kungafamilj, drottning Barb, vill, med hjälp av sin far kung Thrash, förgöra alla andra sorters musik så att hårdrocken ensam kan regera. Världens öde står på spel och Poppy, Kvist, Biggie, Chenille, Satin, Cooper och Guy Diamond ger sig iväg så att de tillsammans kan hindra Barb från att ta över hela scenen.

 

Trailer: Trolls 2

 

Söndag 11 Oktober 2020

klockan 19:00

Längd 1:43

Tillåten från ? år

Köp biljett här: Jorden vi ärvde

Jorden vi ärvde

En stark film som många, inte minst på den svenska landsbygden, kan känna igen sig i. Med bland andra Veerle Baetens (The Broken Circle Breakdown, Tabula Rasa) och Guillaume Canet (Berätta inte för någon, Cezanne och Zola, The Beach) i huvudrollerna. Filmen blev en oväntad publiksuccé i Frankrike, med över 2 miljoner biobesökare. Vid lanseringsplanerandet var det förväntade mottagandet ca 200.000 besökare (som för Frankrike är en medelgod filmrelease i jämförelse).

 

Trailer: Jorden vi ärvde

 

Söndag 18 Oktober 2020

klockan 15:00

Längd 1:29

Tillåten från 7 år

 

Köp biljett här: Familjen Bigfoot

Familjen Bigfoot

Nu får svenska biobesökare åter träffa familjen Bigfoot! I denna uppföljare har det gått några månader sedan familjens hisnande äventyr i Bigfoot Junior. Pappa Bigfoot har blivit världsberömd, och vill använda sitt kändisskap till att förändra världen. När en viktig miljöorganisation ber om hans hjälp att skydda ett naturreservat från att förgöras av ett stort oljebolags framfart tackar han ja. Men så försvinner han spårlöst, och familjen med sonen Adam i spetsen gör allt för att hitta honom och rädda reservatet.

 

Trailer: Familjen Bigfoot

 

Söndag 18 Oktober 2020

klockan 19:00

Längd 1:37

Tillåten från ? år

 

Köp biljett här: Love Sarah

 

Bageriet på Portobello Road

Fast besluten att fullfölja sin bortgångna mammas dröm att öppna ett café i charmiga Notting Hill, tar 19 åriga Clarissa hjälp av sin mammas bästa vän Isabella och sin excentriska mormor Mimi. Tre generationer kvinnor som måste övervinna sorg, tvivel och hur de ska hedra deras älskade Sarahs minne samtidigt som de börjar ett äventyr att etablera ett bageri mitt i London som är fylld av kärlek, hopp och färgstarka bakverk från hela världen.

 

Trailer: Bageriet på Portobello Road

 

 

Söndag 25 Oktober 2020

klockan 15:00

Längd ?:??

Tillåten från ? år

 

Köp biljett här: Nelly Rapp

Nelly Rapp - Monsteragent

Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott - han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov.

 

Trailer: Nelly Rapp

 

 

Söndag 25 Oktober 2020

klockan 19:00

Längd 1:39

Tillåten från 11 år

 

Köp biljett här: Summerland

 

Summerland

Författarinnan Alice (Gemma Arterton) är en stark och självständig kvinna under Andra världskriget. Hon är djupt försjunken i sitt arbete men också väldigt ensam, sårad av en kärleksaffär med en kvinna från hennes förflutna. När den livlige unga Frank, en evakuerad pojke från London, hastigt lämnas i hennes vård är hon fast besluten om att bli av med honom. Men hans oskyldighet, mod och nyfikenhet väcker Alices djupt begravda känslor. Alice lär sig att sår kan läka, hopp och en andra chans kan existera, och att varje kvinna bör trots allt veta två saker: vem hon är och vad hon vill.

 

Trailer: Summerland

 

Söndag 1 November 2020

klockan 15:00

Längd 1:21

Tillåten från 0 år

Köp biljett här: Kapten Sabeltand

Kapten Sabeltand och den magiska diamanten

En solbränd vampyr. En manipulerande drottning. En brutal aparmé. Och världens yngsta pirat på jakt efter sin bror. Kapten Sabeltand har tillräckligt att tampas med när han ska hitta en magisk diamant som kan uppfylla alla önskningar.

 

Trailer: Kapten Sabeltand

 

Söndag 1 November 2020

klockan 19:00

Längd ?:??

Tillåten från ? år

Köp biljett här: Döden på Nilen

 

Döden på Nilen

I "Döden på Nilen" förvandlas Hercule Poirots egyptiska äventyr ombord på en glamorös flodbåt till en skrämmande jakt på en mördare när en idyllisk smekmånad blir krossad av ond bråd död. Det här är en ödesdiger historia om fanatisk kärlek och dess dödliga konsekvenser som utspelar sig i ett episkt landskap fyllt med faror och onda aningar. Med tillräckligt många oväntade vändningar för att göra publiken förvirrad och osäker ända tills det chockerande slutet. Flera offer. Flera misstänkta. Vem gjorde det och vem står näst på tur?

 

Trailer: Döden på Nilen

 

Söndag 8 November 2020

klockan 15:00

Längd 1:29

Tillåten från 0 år

Köp biljett här: Latte Igelkott

Latte Igelkott och den magiska vattenstenen

Följ med till Hemskogens underbara värld, befolkad av listiga och snälla djur; Latte Igelkott, Ekorren Tjum och många andra. I skogen råder torka men det sägs att det finns en magisk vattensten i björnarnas rike? Latte är en ovanligt stöddig liten igelkott och ger sig av ensam för att hämta stenen. Men för att komma dit måste Latte ta sig genom lodjurens och vargarnas riken. Och om hon lyckas ta sig dit, hur skall hon då kunna röva bort vattenstenen från björnarnas borg? Filmen bygger på Sebastian Lybecks bok "Latte Igelkott och vattenstenen", en finlandssvensk klassiker som kom ut första gången år 1956. Boken har översatts och älskats sedan dess, inte minst i Tyskland där den blivit en storfavorit för flera generationer.

 

Trailer: Latte Igelkott

 

Söndag 8 November 2020

klockan 19:00

Längd 1:58

Tillåten från 15 år

 

Köp biljett här: Babyteeth

Babyteeth

När den svårt sjuka Milla förälskar sig handlöst i den småkriminelle Moses har hennes föräldrar lätt att hålla sig för skratt. Men i takt med att Millas kärlek växer så återkommer också hennes vilja att leva. Familjen tvingas helt enkelt inse att läget kräver en ny, uppdaterad syn på moral och förväntningar om de vill se sin dotter lycklig.

 

Trailer: Babyteeth

 

Söndag 15 November 2020

klockan 15:00

Längd 1:22

Tillåten från 7 år

 

 

Köp biljett här: Björnarna på Sicilien

 

Sagan om Björnarna som erövrade Sicilien

För att rädda sin kidnappade son och för att hitta mat att överleva vintern med leder Léonce, björnarnas konung, sin stam genom bergen och in i människornas land. Efter att ha flytt från monster och bekämpat både en elak hertig och en hungrig katt lever björnar och människor sida vid sida - men bara för en tid ?

 

Trailer: Björnarna på Sicilien

 

 

Söndag 15 November 2020

klockan 19:00

Längd 2:43

Tillåten från 7 år

 

Köp biljett här: No time to die

 

No time to die - 007

No Time To Die har Bond lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig bli mer förrädiskt än väntat.

 

Trailer: No time to die